четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Параскева Джукелова дълго вярвала в Дядо Мраз

Параскева Джукелова пази много хубави спомени от детството си.

Един от тях е как цялото семейство – с лели, братовчеди, се събира заедно, за да празнува идването на новата година, съобщава днес „24 часа”. „Тогава Коледата беше забранена и не сме ходили дори на църква”, казва тя. Всяка година малко преди полунощ се звъни на входната врата. А когато Параскева, сестра и братовчедите отворят, пред тях стои голям леген, пълен с подаръци. „При нас подаръците се раздаваха от легена”, смее се актрисата.
Тя дълго вярва в Дядо Мраз, докато един ден, вече пораснала, в предучилищната група, не разбира истината от по-големия си братовчед.
Дъщеричката Калина обаче все още вярва в Дядо Коледа. „Понеже вижда на много места маскирани като него, тя знае, че истинският Дядо Коледа няма как да обиколи целия свят. И това са неговите помощници”, разказва Параскева. Тя ще е със семейството си на празничната вечер. И със сигурност под елхата ще има подарък изненада за малката Калина.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.