Водещи новини

Политическо татами във вестник „Още ПЛАМ“

Политическият буламач, който забъркаха общинските съветници от ГЕРБ и който продължават да подправят с различни горчиви съставки, е основна нишка в новия брой на в-к „Още ПЛАМ“.

От политическото татами започнаха да се отказват един след друг състезатели от различни отбори, тъй като уловиха, че един от претендентите за титлата използва непозволени средства и опорочава играта.
Другата основна тема в новия брой на „Още ПЛАМ“ са някои числа от общинския проектобюджет за 2015 година и обсъждането им.Водещото заглавие на вестника „5 милиона за образование“ е свързано с тази тема.
Оставката на един от най-отговорните общински съветници Надежда Пърлева, предстоящият коледен базар на Никулден, който организира общинската организация на БЧК, и пропадналия избор на председател на Общинския съвет също са на първа страница. На втора е публикувана политическа декларация на БСП за случващото се в Общинския съвет.
Статии за смяната на караула в Областна администрация и Общинския младежки парламент, за резултатите от Стажантската програма на „Асарел-Медет“ АД и спортните инициативи и състезания допълват облика на вестник „Още ПЛАМ“ тази седмица.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.