понеделник , 27 май 2024

Бончевци участваха в сесия на Български Младежки Воден Парламент

В първите дни на ноември група  ученици от СОУ”Нешо Бончев” участва в Четвъртата сесия на Българския Младежки Воден Парламент (БМВП) в гр. Стара Загора.

Бончевци са участници  в тази младежка мрежа от самото й създаване преди 4 години .Оттогава  досега са участвали  във всичките й ежегодни прояви – сесии, обучения и летни екоучилища, съобщи учителят от гимназията Марин Кушлов.
Целта на организацията е популяризирането на темата за водата сред младите хора, проблемите, свързани с използването и опазването й, отношението на всички към това най-ценно богатство.
БМВП е съставна част от Европейския и Световен воден парламент и в този смисъл представлява форум за личностна изява и развитие, обмен и реализиране на идеи по най-важни въпроси на съвременността.

Вижте още

Ученици от СУ „Нешо Бончев“ проведоха експерименти в ПУ по интердисциплинарен проект “Учи, за да можеш!”

Активното сътрудничество между СУ “Нешо Бончев”-гр. Панагюрище и Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” в областта на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.