Водещи новини

ГЕРБ се целят във втори кметски мандат

Поставените краткосрочни цели за 2015 година са укрепване на структурите в селата, нов кметски мандат и мнозинство в Общински съвет – Панагюрище.

Според направения анализ тези цели са изпълними с оглед стабилното доверие на избирателите и огромната преднина пред останалите политически сили, регистрирани на отминалите през тази година избори за европейски и национален парламент.
Това съобщават от общинската структура на ПП ГЕРБ след проведеното на 28 октомври отчетно-изборно събрание. На него за председател на отново е номиниран Никола Белишки.На събранието е предложено и ново ръководство на структурата, в което влизат 9 човека,от които 4 са настоящи общински съветници.
Припомняме, че първият лидер на общинската организация на ГЕРБ бе бизнесменът Нено Костурков. Той бе за известно време и общински съветник от ГЕРБ в мандат 2007-2011, но се оттегли и от председателското място на общинската структура, и от местната законодателна власт.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.