Политика, психология, предстоящи празници в новия брой на „Още ПЛАМ”

Политическите лица и страстите на панагюрската политическа сцена отново са един от основните акценти и в новия брой на вестник „Още ПЛАМ”.

Освен за приетата оставка на председателя на Общинския съвет на 24 октомври, читателите ще могат да проследят и продължението на разговора между представителите на местната власт от заседанието на ОбС на 16 октомври, дало първата искра за разразилите се след това събития.
На пета страница на вестникът на панагюрци, който тази седмица е в 12 страници, е публикувано интервю с психолога Дарина Дечева, която споделя – „Вътрешната стая е принадлежност – чувството, че си цяло. Цяло в общото пространство, в семейството, сред колегите, в света. Цяло, което признава, обича и приема своите части – оцеляващата част, травмираната част, здравата част.”
Както винаги от „Още ПЛАМ” може да научите още за минали и предстоящи празници, за спортните изяви на състезателите от панагюрските клубове.

Вижте още

За хора с висше образование има 19 работни места, а за за специалисти със средно в пъти повече

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че към 12 март в общините Панагюрище и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.