Техническа грешка при избора на председател!? Но кой? Кой? Кой я допусна?

„1. На заседанието бе изяснено, че всички общински съветници от групата на ПП ГЕРБ в общинския съвет са подкрепили кандидатурата на Томи Наплатанов за председател, като един от тях е допуснал техническа грешка

 и поради тази причина вотът му е обявен за невалиден от комисията по избора.
2.Единодушното решение на ръководството на ПП ГЕРБ е да не издига друга кандидатура за председател на общинския съвет. Това е принципна позиция още от сформирането на този общински съвет и ще бъде запазена до края на мандата…“
Това гласи част от съобщението, изпратено тази сутрин на медии, сред които oshtepan.com и в-к „Още ПЛАМ“, от неизбрания за втори път за председател на Общинския съвет Томи Наплатанов, общински съветник от ГЕРБ. Разпространената позиция е във връзка с проведеното вчера – 24 октомври, извънредно заседание на Общински съвет – Панагюрище.
На него бе приета и гласувана подадената оставка от досегашния председател на местната законодателна власт Веселина Зумпалова-Ралчева и за нейн наследник бе предложена кандидатурата на Томи Наплатанов, за когото се оказа, че са гласували 8 съветници от общо 21, от които 9 от ГЕРБ.
След края на заседанието ръководството на ПП ГЕРБ – Панагюрище е провело заседание и е приело тази позиция, се съобщава в писанието, изпратено от Наплатанов до медии. В позицията, която не е подписана от нито един член, се заклеймяват всички представители на партии, които не споделят поведението и маниера за употреба на власт  от страна на панагюрските „Граждани за европейско развитие на България“.
Възниква въпросът – как така праведните, знаещите и можещите панагюрски съветници от ГЕРБ допуснаха такава грешка, при условие, че в бюлетинката имаше само едно име?! Фактът за пореден път показва и доказва, че никой не е застрахован от грешки.
Дори кресливите за праведност човешки индивиди. Но кой? Кой? Кой я допусна тази техническа грешка?!.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.