„Съветникът “, четиво за настоящи и бъдещи общински съветници представят утре

Като част от програмата за честване на днешния Ден на българската община, от 16.00 часа утре – 13 октомври, в заседателната зала на Общински съвет – Панагюрище ще бъде представена книгата „Съветникът“ – Четиво за настоящи и бъдещи общински съветници и кметове.

Книгата отразява работата на Филип Калбуров, общинския съветник от групата на БСП в 5 последователни мандата – от 1991 год. до 2011 год., като в мандат 2007-2011 година той бе пръв сред равни, а преди това е бил председател на икономическата комисия в Общинския съвет в три поредни мандата. Бил е и член на Надзорния съвет на Общинската агенция за приватизация. Много усилия влага в изработване на общинската Стратегия за приватизация на общинските търговски дружества, сред които и двете лечебни – бившето вече МБАЛ „Събо Николов“, договорът за приватизацията на което беше сключен тази година на 31 март, и „ДКЦ- I“ ЕООД.
Книгата  „Съветникът“ излезе през лятото на 2012 година. В нея са публикувани интересни писма, интервюта и общински решения. Четивото за настоящи и бъдещи общински съветници и кметове завършва с приза на Филип Калбуров  за „Най-печен шеф“, връчен му от Общинска администрация на 12 октомври 2011 по повод Деня на българската община.
Инициатор и организатор на представянето утре – 13 октомври, на книгата „Съветникът“ е настоящият председател на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчева.

Вижте още

„Асарел-Медет“ АД честити Националния празник Трети март

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  на „АСАРЕЛ-МЕДЕТ“ АД честитят националния празник Трети март …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.