Водещи новини

Утре в киното – премиерният „Лабиринтът: невъзможно бягство”

Утре в кино „Модерен театър” „Лабиринтът: невъзможно бягство” има премиера в кино „Модерен театър” от 19.30 часа.

Действието на филма е ситуирано в постапокалиптичен свят, а в центъра на сюжета е младия Томас, който се събужда в празен асансьор без спомен за случилото се преди това. Единственото, което той си спомня е своето име.

След като излиза от асансьора Томас попада сред 60 млади момчета, които живеят в затворено общество и сами отглеждат храната си. Мястото е напълно изолирано от останалия свят и на всеки 30 дни пристига по едно ново момче. Първоначално всички новопристигнали са правили опити да се измъкнат през лабиринта от пътища, които опасват мястото, но никой не е постигнал успех. Точно когато Томас и останалите са на път да изгубят всякаква надежда за спасение те попадат на младо момиче в безсъзнание, което държи в себе си странна бележка.
Внезапната поява на момичето е само началото на серия от събития, които ще променят завинаги животите на изолираните момчета.
Цената на билетите е 5.00 лева.
Другият филм в утрешния афиш на панагюрското кино е „Тарзан”. 3D прожекцияат на анимацията ще бъде от 17.00 часа, с цена на билетите 4.00/6.00 лева.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.