Дриновци откриха учебната година

С химна на Република България днес тържествено бе открита учебната 2014/2015 година в двора на ОУ „Проф. Марин Дринов”.

Видимо най-развълнувани бяха първокласниците и техните родители.
Директорът на училището Екатерина Футекова сподели, че учениците поемат по пътя на мъдростта и знанието, съхранявайки общата дриновска памет и дух. Зам.-кметът Галина Матанова също отправи своите благопожелания, изтъквайки, че 15 септември е светло начало, празник на празниците, а днешните ученици са дръзко, свободно и щастливо поколение. В празничната програма със свои изпълнения се включиха Надежда Ковачева, Виктория Манева, Кристина Господова, първокласникът Владислав Ангелов. Да имат щастливо детство и успехи в учението, да са здрави и оптимисти, да пазят традициите на ОУ „Проф. Марин Дринов” и да умножават успехите му, пожела от името на родителите майката на един от първокласниците Райка Лещарова.
По традиция под арка минаха учениците, прекрачващи за пръв път училищния праг официално, а директорът Екатерина Футекова и пом.-директорът Богдана Иванова-Шишкова раздадоха здравчета.

 

Вижте още

Ученици от СУ „Нешо Бончев“ проведоха експерименти в ПУ по интердисциплинарен проект “Учи, за да можеш!”

Активното сътрудничество между СУ “Нешо Бончев”-гр. Панагюрище и Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” в областта на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.