четвъртък , 9 май 2024

Отбелязани бяха 70 години от 9 септември

Днес от общинската организация на БСП отбелязаха 70-годишнината от 9 септември 1944 година.

След минута мълчание и с цветя в знак на признателност присъстващите около 30-ина души си честитиха празника на площад „Ралчо Сапунджиев” в Панагюрище.
През последните 25 години тази дата носи противоречиви оценки, но е факт, че след 9 септември 1944 година българската икономика и селско стопанство се развиваха бурно. Вместо да правим квалификации, е по-добре да си вземем поука и да търсим политици, които да върнат онзи подем на държавата, бяха част от думите на председателя на БСП в Панагюрище Станимир Велчев.
В слово председателят на Антифашитския съюз в общината Пандали Бозаджиев изтъкна, че 70 години след 9 септември времето е уморено от отрицания и все повече ще изисква да се връщаме към изконните духовни ценности на българския народ.

Вижте още

„Асарел-Медет“ АД честити Националния празник Трети март

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  на „АСАРЕЛ-МЕДЕТ“ АД честитят националния празник Трети март …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.