Водещи новини

Днес и утре в киното – „Костенурките нинджа” и „Тарзан” с 3D прожекции

Триизмерният игрален екшън с Леонардо, Рафаело, Донатело и Микеланджело – мутиралите костенурки, които под ръководството на плъха Сплинтър са обучени да защитават града от злото, застана на първа позиция сред най-гледаните филми у нас, сочат обобщените данни от киносалоните.

„Костенурките нинджа” ще имат прожекция днес и утре в кино „Модерен театър”, съответно от 19.00 часа и 19.30 часа. Почитателите на лентата ще видят надвисналият над Ню Йорк мрак, защото Шрьодер и злия му клан са стиснали в желязна хватка всичко – от полицията до политиците. Бъдещето е безрадостно, докато най-неочаквано четирима братя се надигат от канализацията и откриват своята съдба като Костенурките нинджа. Те трябва да си съдействат с безстрашната репортерка Ейприл О’Нийл (Меган Фокс) и нейният оператор шегаджия Върн Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и да разбулят сатанинския план на Шрьодер. Цената на билетите е 5.00/6.00 лева.
Другият филм в програмата на „Модерен театър” е „Тарзан”, чиято прожекция ще е на 6 септември от 17.00 часа. В тази вълнуваща нова 3D екранизация на момчето, отгледано от горили, и любимата му Джейн Портър се изправят срещу безмилостна армия, изпратена от директора на голяма енергийна корпорация. Целта на Клейтън, който е поел контрол върху компанията след като родителите на Тарзан загиват в самолетна катастрофа, е да присвои паднал метеор, притежаващ огромна енергийна мощ. Цената на билетите е 4.00/6.00 лева.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.