четвъртък , 25 април 2024
Водещи новини

Бардът Красимир Йорданов бе гост на Панагюрище

Голям творец, който пее, свири и пише прекрасно, великолепен поет.

Това бяха част от думите на Томи Наплатанов и поетесата Камелия Кондова, които снощи представиха в Историческия музей барда Красимир Йорданов.
Гостуващият поет с китара запозна панагюрската публика с част от стихосбирката си „Необятно” и двойния си албум „Черен дракон”, превръщайки вечерта в малък празник на смеха, философските настроения и мерената реч, облечена в музика. Йорданов рецитира част от стиховете си, разкривайки чувството си за хумор. С аплодисменти бяха посрещнати и всичките му музикални изпълнения – част от тях по негови стихове, част – по стихове на известни български автори. Представена бе „Песен за надеждата”, спечелила в края на август Летните празници на изпятата поезия „Солени ветрове 2014” в Бургас.
Поетично-музикалната вечер завърши с няколко „поръчани” изпълнения – за кмета, падналия ангел и монолог на общинския съветник.
Организатори на проявата са Арт клуб „Асарел”, Община Панагюрище и Историческия музей.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.