Водещи новини

Звездни имена на фирмения празник на „Асарел-Медет“ АД

Сред над 5-те хиляди човека, станали част от професионалния празник на „Асарел-Медет“ АД  на 30 август в село Панагюрски колонии, беше и звездната двойка Илиана Раева и Наско Сираков.

Семейството беше компанията на други легендарни имена, но от музикалния свят – певицата Маргарита Хранова и Светломир Цоцорков, определян като „българският Сачмо“.
В село Панагюрски колони на 30 август футболната легенда Наско Сираков раздаде автографи на върли фенове на ФК „Левски“, а Илиана Раева – председател на Българската федерация по художествена гимнастика и едно от „златните момичета“ на България по художествена гимнастика преди години, се съгласи да запечата момента от посещението си в курортното селище чрез обектива на oshtepan.com
Припомняме, че на 22 юни 2013 г.  г-жа Раева основапартията „Обединена България“ и стана нейн председател.
На 1 май 2014 година в качеството си на политик Илиана Раева беше в Панагюрище заедно с тогавашния евродепутат д-р Антония Първанова.
Наскоро излезе биографичният роман за живота на Наско Сираков „Единакът”, написан по идея на съпругата му Илиана Раева. За нея е хубаво да помним, че е абсолютна европейска шампионка по художествена гимнастика, носителка на 5 златни медала и редица сребърни и бронзови.
Собственичка е на клуба по художествена гимнастика „Илиана“.
По повод книгата „Единакът“ на съпруга си Наско Сираков в интервю за БЛИЦ Илиана Раева казва, че„образът му е показан в светлина, която не отговаря на истината Твърдя това от позицията на човек, който познава страшно много популярни и стойностни хора. Свидетел съм на това омаскаряване…. Смятам, че и обществото се нуждае от истината за своите истински герои, а Наско е ярка звезда не само в спорта
Аз вярвам, че Наско Сираков не е случаен човек. Така, както не са случайни повечето популярни, известни личности в световен мащаб и в наш вариант. За да се получи това, което аз имах като идея, то трябва да се разкаже истински. 

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.