Водещи новини

С лидерско самочувствие „Асарел-Медет” АД чества Деня на миньора днес, „нека продължаваме да мечтаем“, призова проф.д-р Цоцорков

Цялото общество да се обедини в усилията си и да смени дневния ред на политиците…, на преден план в него трябва да е визията за развитие на България минимум 10 години напред, а не да се работи на парче…, да се адаптират наши и чужди добри практики,

 призова днес в словото си председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД проф.д-р Лъчезар Цоцорков по време на тържеството за Деня на миньора.
„Не всяко ново правителство да си мисли, че светът започва от него,
обърна внимание той и сподели, че работещите в „Асарел-Медет“ АД всеки ден го карат да се гордее с постигнатото. Като илюстрация той посочи, че преди дни е стиснал ръцете на 268 човека, които са едни от най-добрите в професията.
„Всички осъзнаваме съдбовния шанс на нашето предприятие“, каза проф.
д-р Цоцорков и подчерта, че основната задача на „Асарел-Медет“ АД през 2014-2015 години е завършването на започнатите нови проекти за развитие на фирмата и община Панагюрище. Равносметката на предприятието сочи, че през 2013 година компанията е постигнала повече от заплануваното, въпреки външните опити да й се пречи.
„Благодарение на нашата подкрепа, Панагюрище също се развива много добре и стана по-добро място за живеене… Нашите инвестиции се радват на добрата оценка“ на хората, отчете председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД и заключи:
„Нека продължаваме да мечтаем!“
Последваха изказвания на част от партньорите и гостите на компанията, които дадоха виски оценки за професионализма на мениджърския й екип и робята й за българската икономика.
По традиция празникът на миньора беше на голямата поляна в централната част на с.Панагюрски колонии.
Водещи на празничната програма бяха известните актьори Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

Очаквайте подробности за празничната програма!
На уловени мигове от нея ще станете съпричастни във фейсбук страницата ни!

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.