четвъртък , 23 май 2024
Водещи новини

Утре в киното – самолети и продължението на Град на греха

Киноманите, които са пропуснали да гледат „Самолети: спасителен отряд” на 3D, отново ще имат възможност, утре, от 17.00 часа, когато в кино „Модерен театър” ще се състои прожекция на анимацията.

Цената на билетите е 4.00/6.00 лева.
Вторият филм, отново в 3D формат ще е от 19.30 часа. Сюжетът на продължението на „Град на греха” е разделен на четири взаимосвързани истории, които са озаглавени „Жена, за която да убиеш”, „Просто още една съботна вечер”, „Огромната загуба” и „Дългата лоша нощ”. В „Жена, за която да убиеш” бившият фотограф от Бейсин Сити Дуайт Маккарти (в ролята Джош Бролин) е привикан от своята бивша любовница Ава Лорд (Ева Грийн), която иска да се измъкне от капана на жестокия си съпруг Деймиън Лорд (Мартон Чокас). Но много скоро Дуайт разбира, че истинските намерения на Ава са съвсем различни. Това е краткото на ревю на лентата, чиято световна премиера бе на 22 август, а българската бе вчера. Цената на билетите е 5.00 лева.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.