Водещи новини

Наградиха 268 работници, служители и мениджъри в „Асарел-Медет“ АД по случай Деня на миньора

Грижете се за здравето си, ползвайте лично вие подаръчните ваучери за релакс, посъветва вчера 268-те отличени работници, служители и мениджъри председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД проф.д-р Лъчезар Цоцорков.

Парични награди, грамоти и икона на Св.Богородица асарелци получиха  за професионалните си постижения или дългогодишната си трудова кариера в компанията и обособените дружества по време на фирмено тържество на 27 август. Председателят на Надзорния съвет проф.д-р Лъчезар Цоцорков на „Асарел-Медет“ АД и изпълнителният директор на
фирмата инж.Делчо Николов връчиха отличия на 102 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за званието „Най-добър“ в професията за 2013 година.
За непрекъснат трудов стаж в продължение на 25, 30, 35 и 40 години в „Асарел-Медет“ АД или дъщерните  му дружества отличия получиха 166 работещи в дружеството. Безспорен доайен сред тях бе кранистът в „Асарел-Ремонт“ ООД Димитра Муховска с 40 години отдаденост на предприятието.
Осем служители бяха удостоени и с почетния знак „За заслуги“ към „Асарел-Медет“. Петима от тях – Иван Рапонджиев, Красимир Дюлгяров, Марко Гоешков, Кръстьо Михлюзов и Христо Цоневски в последното десетилетие повече от 5 пъти са носители на званието „Най-добър“ в професията, а зад гърба си имат поне 20 години непрекъснат стаж в преедприятието.
Охранителят Ангел Пенев, който през лятото на 2013 година е спасил човек от удавяне, също получи отличието. Знакът вчера бе присъден и на председателите на синдикалните организации към КНСБ и КТ „Подкрепа“ Марко Гергински и Иван Александров.
В края на фирмената церемония по награждаването председателят на Надзорния съвет проф.д-р Лъчезар Цоцорков  благодари и на лоялните служители и пожела на „още много колеги да усетят вкуса на това да си най-добрия“. Той припомни, че, ако всеки работи сърцато за фирмата, всички ще са добре.
Наградените и още около 1500 работещи в дружеството и неговите обособени предприятия за пореден път ще празнуват професионалния си празник на 30 август в с.Панагюрски колонии .

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.