Номинацията на местните реформатори за депутат не е Веселина Зумпалова-Ралчева

Координаторът на панагюрските реформатори Веселина Зумпалова-Ралчева категорично отрече слуховете, че тя ще бъде номинирана за областната листа за парламентарните избори на 5 октомври.

До дни името на номинирания ще бъде оповестено в публичното пространство, предстои среща на Гражданския съвет към блока, който също да се произнесе по обсъжданите имена, каза Веселина Ралчева.
Днес национални медии разпространиха данните от социологическо проучване на агенция „Афис“, направено в периода 16-21 август.
Данните  сочат, че Реформаторският блок е сред 7-те партии, които ще имат представители в 43-ото Народно събрание. За тях биха гласували 6.3%. Водеща по доверие партия отново е ГЕРБ, която би спечелила 31.3%, ако изборите бяха днес. За БСП биха гласували 22.7 на сто, а за ДПС 10.1% Данните на социолозите  показват, че избирателната  активност  пак ще е в  диапазона от 3,5-3,8 млн.  души, което на  практика представлява около 60% от избирателите, действително пребиваващи на територията на страната.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.