неделя , 28 април 2024

Първият частен тото пункт отвори врати днес в Панагюрище

Днес – 19 август 2014 година, в Панагюрище отвори врати първият в областта частен тото пункт  към Българския спортен тотализатор.

 
В него могат да се правят всички залози, които се правят и в останалите тото пунктове: 6 от 49, 6 от 42, 5 от 35 и новата игра 5 от 50, колонката за която е само левче. Всички залози са на познатите на редовните играчи цени. При фиш за Тото 1 цените също не се различават.
Тото пункт като всички останали, но с модерен дизайн. Намира се срещу Градската минерална баня /до обекта за най-вкусните дюнери в града/.
Собственици на първият частен тото пункт са Дидка и Юрий Денини, като бизнесдамата има сертификат за завършен курс и издържан изпит от Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“.
Освен залози за тото игрите в новия обект може да си пробвате късмета и с други игри. И нещо много важно за всички ни – в новия обект срещу Градската минерална баня можем да си плащаме сметките за ток, вода, телефон – стационарен и мобилен, сметката за интернет, за цифрова и кабелна телевизии, местни данъци и такси.
Предлага се и услугата превод на пари.
С БЛАГОДАРНОСТ ЗА УЛЕСНЕНИЕТО  –
ЧЕСТИТО НА ДИДКА И ЮРИЙ ДЕНИНИ!
Да са живи и здрави да работят
и да имат много печеливши клиенти!

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.