Водещи новини

„В окото на бурята” и 3D анимация – утре в кино „Модерен театър”

Преди по-малко от месец се състоя премиерата на „Самолети: спасителен отряд”.

За това време 3D анимацията продължава да е в Топ 4 на най-гледаните в страната филми.
Премиерната прожекция на „Самолети: спасителен отряд” за Панагюрище ще е утре, 16 август, от 17.00 часа в кино „Модерен театър” с цена на билетите – 4.00/6.00 лева.
Новото анимационно приключение е за вторите шансове в живота, с участието на динамичен отряд от пожарогасителни самолети, отдадени на мисията да опазят историческия и природен парк „Връх Пистън“ от бошуващите горски пожари.
Когато световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той решава да „превключи на друга скорост“ и да се впусне в света на въздушното гасене на пожари. Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел екип, в който влизат енергична Враби – опитен самолет амфибия, мощния транспортен хеликоптер Вихролет, бившия военнотранспортен самолет Каби и смелия, оживен екип от високопроходими автомобили, познати като Парашутистите огнеборци. Заедно, безстрашнната група ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.
Вторият филм с прожекция в съботния ден, но от 19.30 часа, е „В окото на бурята”. Заснет в стилистиката на „Чудовищно” и „Проклятието Блеър” филмът с Ричард Армитидж разказва историята на група хора, които се оказват на пътя на огромно торнадо, което нанася непоправими щети в щата Оклахома. По-голямата част от сцените са заснети от телефонни камери и преносими видеорекордери. Сюжетът се фокусира върху овдовелия баща Гари Морис (Армитидж), който открива че сина му и няколко негови приятели от гимназията са изчезнали в района на торнадото. Заедно с професионален екип от преследвачи на бури Гари тръгва към пострадалия регион с надеждата да открие сина си жив и да го измъкне преди да се е появило ново, още по-опасно торнадо. Цената на билетите е 5.00 лева.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.