понеделник , 6 май 2024

Към момента има 69 свободни позиции в учебните заведения от областта, обявени от РИО

От Регионалния инспекторат по образованието продължават да публикуват свободни позиции в учебните заведения на територията на област Пазарджик.

Към момента обявените места са 69, като две от позициите са за община Панагюрище. Едната е за учител по физика и астрономия и химия и опазване на околната среда в ОУ „Проф. Марин Дринов” с краен срок за подаване на документи 28 август. Втората с актуалност до утре – 14 август, е за домакин в ОУ „Отец Паисий” с.Попинци.
Обявените от учебните заведения позиции са от общините Батак, Белово, Брацигово, Велинград, Пазарджик, Пещера и Септември. Сроковете в обявите са различни – преобладаващата част изтичат през настоящия месец.
От Регионалния инспекторат по образование – Пазарджик продължават да набират банка кадри – заместващи учители по проект „Квалификация на педагогическите специалисти”. Заявление за включване в банката кадри може да бъде подадено в РИО – Пазарджик на адрес – гр. Пазарджик – 4400, ул. „Пейо Яворов” №1, Регионален инспекторат по образованието, до Марияна Гигова – ст. експерт по ПВ и регионален организатор по Проект КПС, или да бъде изпратено, подписано и сканирано на e-mail:  m.gigova@abv.bg.

Вижте още

Днес църката почита Св. Сава Освещени

Православната църква посвещава 5-ти декември на светеца Св. Сава Освещени, построил в края на живота …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.