Водещи новини

Утре в киното – „Зората на планетата на маймуните” и „Кумба”

Утре, 12 юли, в кино „Модерен театър” ще има две 3D прожекции. „Зората на планетата на маймуните” ще бъде излъчен от 19.30 часа.

Приключенската 3D-лента е единствената филмова продукция, която тръгва по кината в България днес, а световната ѝ премиера е на 18 юли. Продукцията с бюджет от над 120 милиона долара е директно продължение на „Възходът на планетата на маймуните”, който от своя страна натрупа в световен мащаб приходи от близо половин милиард долара. Заради изискванията на сюжета обаче, втората част от планираната нова поредица разчита на изцяло нов актьорски състав. Основната връзка на лентата с първия филм е присъствието на шимпанзето Цезар, което е отново представено на екран благодарение на актьора Анди Съркис и специалистите по визуални ефекти от небеизвестното студио на Питър Джаксън “Weta Digital”. Действието на „Зората на планетата на маймуните” се развива десет години след събитията описани в първата част, а сюжета се фокусира върху нестабилния мир между група оцелели мъже и жени от Сан Франциско и колония от генетично еволюирали маймуни, които са предвождани от Цезар (Анди Съркис).

Анимацията „Кумба” ще бъде прожектирана от 17.00 часа утре. Цената на билетите и за двата филма е 4.00 и 6.00 лева.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.