четвъртък , 18 април 2024
Водещи новини

„Малката голяма панда” и „Вината в нашите звезди” – утре в кино „Модерен театър”

Утре от 17.00 часа в кино „Модерен театър” ще има 3D прожекция на „Малката голяма панда”.

Анимацията фокусира вниманието на зрителите върху оцеляването на пандите в китайските планини, което става все по-трудно в наши дни. Изсичането на бамбуковите гори нарушава техния естествен хабитат.
Пандите са известни с ленивостта си и затова няма изгледи да нарушават досегашното си съществуване, затова хората ще трябва да променят техните навици. Манчу заедно с група свои приятели решава да надникне в царството на пандите и да им помогне след като хората изпускат голямо количество вода от новопостроения близо до долината на пандите язовир. Цените на билетите са 4.00 и 6.00 лева.
Вторият филм в афиша на „Модерен театър” за 14 юни е „Вината в нашите звезди”. През премиерния си уикенд на екран (първата седмица на юни), филмът за двама влюбени тийнейджъри на режисьора Джош Бун оглави бокс-офис класацията в САЩ и Канада, изпреварвайки лентата „На ръба на утрешния ден” с Том Круз , съобщиха световните информационни агенции. „Вината в нашите звезди” реализира приходи от продажбата на билети в Северна Америка в размер на 48,2 милиона долара и на 17,1 милиона долара по света, предаде Асошиейтед прес.
Сценарият на филма е вдъхновен от младежкия роман на писателя Джон Грийн “Вината в нашите звезди”. Актьорите Ансел Елгорт и Шайлийн Уудли изпълняват главните роли на тийнейджърите Хейзъл Грейс Ланкастър и Огъстъс Уотърс. Обединени от остроумието си и
общата неприязън към конвенционалното Хейзъл и Огъстъс слагат началото на пламенна любовна връзка помежду си, която обаче е заплашена от жестоката човешка реалност.
Реалност в която Хейзъл се бори с тежко раково заболяване, а Огъстъс се опитва да живее пълноценно с ампутиран десен крак.
Цената на билетите е 5.00 лева, началният час е 19.30.

Вижте още

Да честваме заедно и тържествено Трети март!

Уважаеми жители и  гости на община Панагюрище, За нас, българите, Трети  март 1878 година е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.