Рок фестивал в края на юни в с.Поибрене

18 рок групи до момента са потвърдили участие в организирания от кмета на с.Поибрене Иван Пандуров рок фестивал.

Музикалното събитие ще се проведе на 27 и 28 юни и се прави за пръв път. Сред заявилите, че се включат в шоуто банди са – „ЛопАтАркА”, „Деменция”, „Нутричарник”, Мишо и Давид, Savage Ravage, Junk Yard, Nu Ance, Blackmail, Mlyk!, Home of the Whale, Ciroza, Taking Heed, Muddy, Romantik Noise, Enslavement, Revival, Vokyl. Част от ентусиастите, които ще дойдат за фестивала са изразили желание да нощуват на брега на р.Тополница на палатки. От кметството са предвидили магазините в селото да работят по-дълго и да са заредени добре с бира.
За oshtepan.com Пандуров тази сутрин уточни, че покани да се присъединят към рок-купона ще бъдат отправени и към панагюрските банди „Квазер”, „MODICA”, „FaceOFF”.

Вижте още

„Асарел-Медет“ АД зарадва с подаръци малчугани на семейства, работещи в дружеството

„Асарел-Медет“ АД спази традицията за мили жестове към младите семейства, рботещи в компанията. На 3 …

Един коментар

  1. Ще бъда много благодарен , ако некой от гупата запише и качи нашето хоро ,,Ламбата ,, създадено вселото отбаи Иван ,,ламбата,,през трдесетте години живееше вкъщата до горнотО училище ……поклон ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.