неделя , 28 април 2024

600 свободни места за шофьори са обявени в Агенция по заетостта

Близо 600 свободни места за шофьори обявиха 19 работодатели в Агенцията по заетостта (АЗ), като 450 от обявите са за международни превози.

400 от местата са обявени от трима работодатели, търсещи шофьори на товарни автомобили за превози в Европа. От Агенцията изразяват удовлетворение, че все повече работодатели припознават институцията като сигурен и лоялен партньор при разширяването на бизнес плановете си. Експертите й се ангажират с бързо и адекватно обработване на заявките и с надежден последващ подбор на кадри.
Основните изисквания, които посочват работодателите, са свързани с притежанието на шофьорска книжка категория С+Е и професионална пригодност. Някои от фирмите предлагат обучение, а други държат на натрупан професионален опит у бъдещите си служители.
Всички желаещи да кандидатстват могат да получат изчерпателна информация за условията и изискванията на работодателите в най-близкото бюро по труда в цялата страна.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.