Водещи новини

Днес са се самоубили трима души

Ученик се обеси, жена се отрови, мъж се удави, баща застреля двете си деца и жена си, после сложил край и на своя живот …

За съжаление, не са редки случаите, когато се сблъскваме с подобни новини. България е на първо място по самоубийства  или опити за такива в цяла Европа. В страната ни слагат сами край на живота си1600 души годишно, 20% от тях са деца. Т.е. днес са се самоубили трима души.
По официални данни, а по неофициални?!
Знайно е, че някои от случаитесе покриват, защото хората се стресират. Самоубийството е на едно от първите места у нас като причина за смърт – след инфаркта, инсулта, диабета
Според проф. Петър Иванов, зам.-председател на Центъра за демографска политика, причините да посегнеш на живота си са различни, но една от тях е трудният живот в България. „25 години се оправяме, а сме най-нещастната, най-бедната, най-болната, най-намаляващата и изчезваща нация! Както и най-престъпната, най-корумпираната… Това е ужасяващо като статистика, но е истината!…“, казва той в интервю за slivenpress.bgи посочва, че в България дори има райони, където хората сапоразени от генни увреждания, с различна степен на психични отклонения. Освен това, като превенция на лошия си и безперспективен живот, не малка част посяга към алкохола.Професорът смята, ческоро ще просъществува и туризмът – хората ще пътуват до Аспаруховия мост, за да се самоубиват ефектно и атрактивно! Българската нация все повече и по-бързо се невротизира и шизофренизира. Процесите текат бързо и мощно…60 на ден напускат България – тук остават по-бедни, болни, прости и нещастни хора! Населението на България намалява с 8 души на час.
Практически България изчезва…

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.