вторник , 14 май 2024
Водещи новини

Утре в кино „Модерен театър” – „На ръба на утрешния ден”

3D прожекция на „На ръба на утрешния ден” ще има утре от 19.30 часа в кино „Модерен театър”.

В научно-фантастичния екшън светът ни е въвлечен във война с непобедима извънземна сила и няма армия, да не говорим за личност, която може да ги победи. А решителната битка тепърва предстои. Безброй мъже и жени ще се изправят срещу нашествениците и ще загинат, освен ако новобранецът от Обединените отбранителни сили успее да ги победи с най-неправдоподобната военна стратегия: Живей. Умри. Повтори.
Във филма Том Круз е в ролята на майор Уилям Кейдж, военен пиар, който никога не е бил на фронтовата линия. Но благодарение на необмислените си думи към генерал с четири звезди, той е изпратен в битка и попада в джоб на времето, непрестанно борейки се за живота си … и за смъртта. Световната и българската премиера на филма са днес, 6 юни.
Афишът на „Модерен театър” за днес предвижда 3D прожекция на „Господарката на злото” с Анджелина Джоли от 19.30 часа и утре от 17.00 часа 3D прожекция на „Камбанката и феята пират”.
Цената на билетите е 4.00/6.00 лева.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.