Водещи новини

6 юни ще е Ден на отворените врати в Бюрото по труда

Петък, 6 юни, дирекция „Бюро по труда” Панагюрище обяви за Ден на отворените врати.

Директорът Цеца Богоева уточни, че акцентът ще е върху възможностите, които осигурява Европейската мрежа за сътрудничество между службите за заетост EURES (EURopean Employment Services, европейски услуги по заетостта).
Мрежата EURES е създадена през 1993 г. с цел подпомагане мобилността на Европейските пазари на труда чрез оказване на необходимото съдействие на:
  • търсещите работа лица, които желаят да работят в чужбина;
  • работодателите, които желаят да наемат работници от чужбина;
  • търсещите работа лица и работодателите в пограничните региони.

EURES включва съвместната работа службите за заетост в страните от Европейското икономическо пространство (27-те страни-членки на Европейския Съюз/ЕС/, Норвегия, Исландия и Лихтенщайн)и Конфедерация Швейцария. В Мрежата са включени и партньорски организации – обществени служби по заетостта, професионални съюзи, работодателски организации и др. Координира се от Европейската Комисия.

Желаещите да се включат в инициативата на дирекция „Бюро по труда” Панагюрище ще могат да го направят от 8.30 часа до 17.00 часа в учебната зала – №6.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.