вторник , 21 май 2024
Водещи новини

Прожекции в кино „Модерен театър” вече и в петък вечер

Тази вечер от 19.30 часа киноманите ще могат да гледат 3D прожекция на „Господарката на злото”.

От „Новинар” вчера съобщиха, че и българи са участвали в създаването на новия филм с Анджелина Джоли. В екипа за визуални ефекти на високобюджетната холивудска приказка присъстват имената на Албена Иванова, която е работила и в „Гравитация” и „Хари Потър и даровете на смъртта”, Кремена Ганева от „Непобедимите 2” и „Конан Варварина” и Валентин Петров („Прометей”). Премиерата на „Господарката на злото” в Панагюрище и тази в страната е днес.
В „Господарка на злото“ Злодеида е красива и невинна млада жена, станала жертва на безмилостно предателство, което превръща чистото й сърце в камък. Решена да отмъсти и да защити народа си, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Докато Аврора расте, тя се озовава в центъра на кипящ конфликт между Горското царство, което е възпитана да обича и кралството на баща й, което е нейното наследство. Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в земите им и решава да предприеме крайни действия, които ще променят двата свята завинаги.
Продължителността на филма е над 2 часа. Цената на билетите е 4.00/6.00 лева.
 

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.