Водещи новини

Тежко пострадалият при катастрофата на 23 май 30-годишен Г.К. е в стабилно състояние

Поради получено недоразумение при предоставяне на информация за пострадали граждани  при пътнотранспортни произшествия на 23.05.2014г. бихме желали да направим следното уточнение:

 
На въпросната дата на територията, обслужвана от РУП-Панагюрище, са станали два инцидента: При първия случай лек автомобил „БМВ“ се е ударил в крайпътно дърво на пътя Панагюрище-Оборище. В резултат на това е загинал Ц.Ш. , а Г.К. е настанен за лечение в УМБАЛ „Свети Георги“. Към настоящия момент момчето е живо и по данни на лекарите е в стабилно състояние.
При втория случай – при инцидент с кон и каруца в Стрелча – е пострадал Н.И. Той също е транспортиран в отделение по неврохирургия на пловдивска болница. За съжаление състоянието му се е влошило и мъжът е починал.
Това е причината за объркването по отношение на подадената от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик информация за състоянието на пострадалите при двата инцидента.
Молим за извинение гражданите на Панагюрище и Стрелча за недоразумението !

Говорител на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов

Екипът на oshtepan.com припомня, че за 2013 година Районно управление Полиция – Панагюрище отчете увеличаване броя на пътно-транспортните произшествия. Сравнителният анализ показва, че са станали 75 ПТП-та – с 26 повече от 2012 година. От тях 22 са тежки, с 9 повече от 2012-та година. Убити участници в движението през миналата 2013 година не е имало, докато през 2012 година е бил убит един участник в движението. Ранени са били 33-ма – със 17 повече от тези през 2012 година.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.