понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

6 802 са гласували, от които 2371 бюлетини са за ГЕРБ в община Панагюрище

Минути след 22 часа на 25 май екипът в-к „Още ПЛАМ“ и oshtepan.com посети предизборните щабове на ГЕРБ и БСП в община Панагюрище. И в двата щаба получихме отговор на зададените първи въпроси.

И в двата щаба продължаваха да попълват данни с резултати от поредния протокол на поредната секционна избирателна комисия. И в двата щаба вече знаеха какви са първоначалните резултати в страната, съобщени от различни социологически агенции.
В щаба на ГЕРБ поливаха победата си с ирландско уиски. В щаба на БСП гледаха и слушаха коментарите за изборния ден по национални телевизии. От щаба на БСП oshtepan.com научи, че в община Панагюрище правото си на глас са упражнили 6802 от общо 23 042 души, имащи право на глас. По неофициални данни от гласувалите  2 371 човека са предпочели издигнатите от ГЕРБ кандидати да ги представляват в Европейския парламент, а 1 563 са се доверили на представителството на БСП. Партията и листата на ПП България без цензура са предпочели 744 души в общината. За ДПС пуснатите бюлетини са 408, а за АБВ на Първанов 248. Малка част от гласоподавателите са избрали листата на Реформаторския блок и другите по-малки политически формации.
Какво попита екипът ни в предизборната нощ и какво ни отговориха Никола Белишки – председател на ОбС на ГЕРБ, и Станимир Велчев – председател на ОбС на БСП – ще научите от най-новия панагюрски вестник „Още ПЛАМ“

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.