В-к „Още ПЛАМ“ препитва трима Учители на годината

Вземащите“, обичайно, дишат тежко, понеже са онеправдани и кроят реванш, на който да възтържествува тяхната „правда“. Тази основа ги прави все повече и повече „отрицателни“, все по-малко и по-малко успешни…“

Тази изпитана формула припомня в днешния брой на в-к „Още ПЛАМ“ психологът Дарина Дечева в рубриката „Размишльотини на тра-ла-лежа“. Днешният брой на в-к „Още ПЛАМ“ е посветен на предстоящия празник на българската просвета и култура 24 май и предлага на страниците си интервюта с Учителите на годината в предучилищен, начален и прогимназиален образователни етапи – Кунка Велева, Стефка Стефанова и Елена Савова-Гергинекова. И трите дават отговори кое най-много обичат в работата си и какво биха искали да променят, като какъв определят подхода си към учениците, нуждае ли се образователната система от реформа и т.н. Своето мнение за Учителите на годината дават техните директори и колеги.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.