Водещи новини

Днес Общинският съвет ще заседава

Днес от 14.00 часа ще се проведе редовно заседание на Общински съвет Панагюрище.

Част от решенията, които са планирани за вземане са присъждане на наградите „Учител на годината” и „Творец на годината”, актуализация на бюджета на общината.
Очаква се и старейшините да дадат зелена светлина за разширяване парцела на спортната зала, след като въпросът бе обсъждан нееднократно от комисии на ситипарламента, представители на инвеститора, и подробностите бяха уточнени. В предварително обявения дневен ред е заложено и даване на съгласие за участие на Община Панагюрище в Сдружение с нестопанска цел „Асоциация за развитие на планинските общини в България”.
На снощно съвместно заседание на три от комисиите на ОбС – икономическа, здравна и по териториално и селищно устройство, стана ясно, че през юни градското народно събрание ще се събира поне два пъти. Местните народни избраници ще трябва да проведат общите събрания на три от общинските дружества, да упълномощят кмета на общината Никола Белишки да гласува на общото събрание на „Асарел Панагюрище Здраве”.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.