Полицаи от Пазарджик проведоха специализирана акция за наркотици

Немалко количество наркотични вещества са иззети от служители на сектор Криминална полиция при РУП-Пазарджик.

Това е станало по време на специализирана полицейска операция проведена на територията на Пазарджик, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В събота екипи от криминалисти, разследващи полицаи, експерти, полицесйки и младши-полицейски инспектори извършили претърсвания на няколко адреса в областния град. В апартамент обитаван от 25-годишната С.П. били открити шест полиетиленови плика съдържащи общо 144 грама зелена суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. Намерени са мелачка за листата и електронна везна. В жилището на съгражданина и А.П. – 28г. органите на реда иззели малко пликче със суха марихуана.
Доста по-интересна се оказала находката в апартамент, обитаван от 27-годишния Д.У. Там младият мъж обособил мини оранжерия за отглеждане на канабис. Открити са 10 саксии, всяка засадена с марихуана, както и малко пликче с изсушен наркотик. Зелената листна маса на растенията е около 184 грама. Двамата мъже и жената са задържани в ареста за срок от 24 часа, а намерената дрога и атрибутите за нейното отглеждане и разфасоване са иззети. Работата по случая продължава, образувано е дознание.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.