Утре в кино „Модерен театър” – „Превъзходство”

Броени дни след световната и българската премиера по кината на „Превъзходство”, 2D прожекция на филма в събота, 3 май, и утре – 7 май, ще има от 19.00 часа и в кино „Модерен театър”.

Джони Деп, Ребека Хол, Морган Фрийман и Кейт Мара участват в научнофантастичната екшън-драма „Превъзходство”, която отбелязва режисьорския дебют на оператора Уоли Фистър („Генезис”, „Черният рицар”). Деп изпълнява ролята на Уил – пионер в компютърните технологии, който иска да слее съзнанието си с наскоро създаден суперкомпютър. Надеждата е да бъде създаден невиждан досега общ интелект в един-единствен компютър, който ще превъзхожда всичко създадено досега и който ще промени завинаги бъдещето на човечеството.
Но плановете на Уил се усложняват когато срещу него се изправя не само конкурентния компютърен учен Макс, но и радикално настроена компания, която иска да попречи да бъдат създадени компютри, чиито разум може да надхвърля възможностите на човешкия мозък и човешкото съзнание.
Продуцент на научнофантастичния филм е създателя на „Престиж” и „Батман в началото” Кристофър Нолан.

Вижте още

Панагюрище е част от турнето на виртуозния цигулар Васко Василев през ноември

Vasko & The Violin е името на предстоящото концертно турне на Васко Василев, което започва през …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.