Организират дейността си и с интерактивната карта на престъпността

През настоящата година акцентът в работата ни ще е върху намаляване на битовата престъпност, обясни началникът на Районното управление „Полиция” гл. инспектор Петко Шотлеков.

При отчета си пред Общинския съвет, шефът на полицаите в Панагюрище и Стрелча посочи, че активност от служителите на реда ще има през тъмните часове на денонощието и в слабо населените места. Междинните отчети на Полицията, показвали, че така очертаните приоритети вече давали резултат.
Служителите на реда активно ползват и интерактивната карта на престъпността, която от Министерството на вътрешните работи представиха в средата на миналата година. Системата дава възможност да се види концентрацията на престъпленията и предостави по-големи възможности за осъществяване на контрол от органите на реда. С интерактивната карта ще се планира и организира дейността на патрулите по вид, време и място.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.