неделя , 28 април 2024

Площад „20 април” танцува с Николина Чакърдъкова

Кръшни хора се виха снощи на площад „20 април” с Николина Чакърдъкова, Неврокопския ансамбъл от Гоце Делчев и техния спектакъл „Най-голямото богатство”.

Въпреки дъжда, стотици панагюрци се включиха в празника, който е част от честванията на 138 години от избухването на Априлското въстание и подарък от Общината. Час и половина народната певица не спря да пее за любов, мир, разбирателство.
„Най-голямото Богатство…” е част от националното турне на Чакърдъкова „Да съхраним българското”, стартирало на 21 март в Стара Загора и включващо над 30 български града. Една от най-обичаните български народни певици е позната през годините със спектаклите си – „Любов и мъка от Македония”, „Пуста младост”, „Българска сватба”, „Една мечта” и „Магията на българския фолклор”. За другите не знам, но ние сме тук и ще има концерт, заяви в началото му Николина Чакърдъкова и изпълни обещанието си на 101% под дъждовното небе.

 

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.