Откриха Информационен център в Бизнес клуба

Още един канал за информация относно корпоративната, екологичната, социалната, културната и дарителската политики на „Асарел-Медет“ АД бе открит днес сутринта в сградата на Бизнес клуба в Панагюрище.

Целта на новата придобивка е да се улесни връзката с хората, които желаят да научат повече за случващото се в и с „Асарел-Медет“ АД, за жителите и гостите на община Панагюрище, които биха искали да изкажат мнение или да дадат конкретно предложение. Информационният център е поредната практическа стъпка в реализацията на социалната политика и мост за диалог на „Асарел-Медет“ АД с местната общност.
Избраното място е достъпно за всеки желаещ да се запознае по-отблизо компанията, чиито офиси са отдалечени от града. При проявен интерес дружеството ще осигурява срещи с експерти от компанията. На разположение в Информационния център са анкетни карти, книга с мнения и предложения.Откриването на Информационния център е поредната добра европейска практика, която „Асарел-Медет“ АД прилага в местната общност.
Преди официалното прерязване на лента водосвет направи протойерей отец Атанас Манолов. В своето кратко приветствие изпълнителният директор на фирмата д-р инж.Лъчезар Цоцорков, почетен професор на МГУ „Св.Иван Рилски“, подчерта, че водещ мотив при всяко едно начинание на всеки един от нас хтрябва да е добронамереността.“Да не се спираме в нашия път напред, да полагаме усилия да обединяваме около нашите каузи повече хора“, призова той, след което с кмета на общината Никола Белишки и председателя на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчеева преряза лентата.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.