Водещи новини

Силен интерес за „Ден на отворените врати“ в „Асарел-Медет“ АД

Няма да можем да удовлетворим заявката за посещение на представител на Вашия екип в Деня на отворени врати в „Асарел-Медет“ АД.

Това бе отговорът днес сутринта в телефонен разговор по повод желанието на част от екипа ни да се включи в инициативата на най-голямата компания в региона. Крайният срок за записване бе днес – 24 април, а „Асарел-Медет“ АД ще приеме проявилите интерес на 29 април. В поканата към гражданите на общината, която дружеството разпространи и чрез местните медии, пишеше, че ще бъдат приети две групи до 50 човека. „Предварително обявеният капацитет на двете групи е запълнен със заявки от граждани и ученически класове. Обмисляме организирането на отделно самостоятелно посещение за журналисти“, съобщи в телефонния разговор ръководителят на отдел „Комуникации“ Ана Финджикова. Повече от явно е, че панагюрци живо се интересуват от производствения процес в „Асарел-Медет“, който често се коментира от всякакви хора по всякакъв повод и който позволява на над 1200 жители на общината повече от добър социален статус.
Припомняме, че това не е първата публична инициатива, адресирана към жителите на община Панагюрище. От няколко години „Асарел-Медет“ АД се включва активно в инициативата „Мениджър за един ден“, по покана на мениджърския екип производственият процес на компанията е бил на вниманието на общински съветниици, членовете на Сдружението на предприемачите в Панагюрище и на местния Ротари клуб. Освен това всякакви други групи желаещи също са имал възможност да се запознаят с начина на извличане на медта от рудата. От началото на ноември 2013 г. дружеството постави началото на нова инициатива, насочена към децата на работещите в него, с цел подрастващото поколение също да има представа за производството на метала мед. Само преднамерен би подхвърлял нелепи коментари за подобни примери, от които умните се учат.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.