неделя , 28 април 2024

Търсят добротворци към децата с призове „Златна ябълка”

Ако познавате обикновен човек, който е направил нещо добро за някое дете или група деца, изпратете ни неговата история.

Всички истории на обикновените хора – герои ще бъдат публикувани в този сайт, а благодарение на нашите медийни партньори ще достигнат и до много повече хора. Това е част от призива на организаторите от Националната мрежа за децата, които за четвърта поредна година с наградите „Златна ябълка” ще търсят хора и организации, които са допринесли за по-добрия живот на децата у нас.
До 20 април е срокът за номиниране на общини, училища, компании, политици и журналисти с принос към живота и благосъстоянието на децата в България. Основната цел е обаче да бъде открит Героя – обикновения човек, направил нещо значимо за децата. През 2014 година за пръв път Героят на децата ще бъде определен не само от журито – за първа година ще бъде връчена и награда на публиката. Гласуването ще започне след затварянето на номинациите. Ако познавате Герой – можете да го номинирате на 1june.nmd.bg.
Герой на 2013 година е Дарин Маджаров (създател на сайта Уча.се), през 2012 година – Илияна Кълева (единствената българка, осиновила четири деца). Наградите „Златна ябълка” се връчват всяка година в навечерието на 1 юни по време на официална церемония, посветена на българските деца.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.