четвъртък , 9 май 2024

Дриновци представят зона Пловдив на държавния финал на Ученическите игри

Отборът на момичетата 5-7 клас от ОУ „Проф. Марин Дринов” ще представя зоната, включваща областите Пловдив, Пазарджик и Смолян на държавния финал на Ученическите игри.

Димитрия Кунчева, Виолета Савова, Ивелина Стойковска, Нонка Кузманова, Неда Каекова, Деница Ганина, Ренета Ганчева и Мария Маслева са отборът съставен от учителят по физическо възпитание и спорт Николай Карагьозов, получил подкрепата и треньорът в КЛА „Оборище” Катя Кроснарова за вчерашните състезания. Дриновци били с най-добри показатели на 100м, 400м, висок скок, скок дължина, тласкане гюлле и щафета 4х100м. Всеки от състезателите има право да мери сили в две дисциплини плюс щафетата. Карагьозов уточни, че ако в предишни години, когато негови възпитаници са имали сериозни лекоатлетически успехи и са се готвели само в царицата на спорта, то сега тимът е съставен от лекоатлетки, хандбалистки и самбистки.
Финалите на Ученическите игри ще се проведат в началото на юни.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.