петък , 26 април 2024

Първите 6 отличия за Нонините певци

Златни медали за Габриела Шкодрева и Виктория Манева, сребърен медал за Николай Дерменджиев и бронзов медал за София Манолова, е част от резултата през първия  ден на Националния фестивал „Родолюбие“.

И четиримата са от втора възрастова група, с която вчера започна конкурсната програма на песенния форум. И четиримата са възпитаници на Нона Немигенчева, музикален педагог от ОШИ „Евгений Зумпалов“ – Панагюрище. Нейни възпитаници са и спечелилите признание за таланта си в трета възрастова група Мария Финджикова, която получи сребърен медал, и Светозара Крайчева, отличена за изпълненията си с бронзов медал
Журито на Десетото издания на Националния фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие”се председателства от доц. Етиен Леви – български певец и музикален педагог, преподавател към Департамент „Музика” в Нов български университет, консултант и вокален педагог в редица реалити формати, и членове: Светослав Лобошки – известен автор и аранжор на популярна музика в България, и Дочка Кацарева – литератор, педагог и идеен основател на Национален фестивал „Родолюбие”.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.