четвъртък , 9 май 2024

ОСК „Асарел-Медет” е първи по тенис на маса в групата

Днес отборът по тенис на маса на ОСК „Асарел-Медет“ разгроми всички, претендиращи за първото място, и стана победител във втория кръг на „А“ групата за Южна България.

                                                                       
След като в първия двубой би с 4:0 тима на Стара Загора, във втория мач повтори резултата с „Локомотив“ – Септември, и победи с 4:2 основният претендент за първото място в лицето на „Стоянстрой“ – Пловдив, на 21 юни ОСК „Асарел-Медет“ ще играе на бараж с първия отбор от Северна България за влизане в мъжката Висша лига – основната цел на панагюрци. Мениджърът на ОСК „Асарел-Медет“ Иван Александров изрази задоволството си от днешната игра на отбора и много по-оптимистично гледа към мястото му във Висшата лига.                                                              
За да бъде подсилен тимът на панагюрци, към него бе привлечен и френският ас в тениса на маса Ерик Дюран. Той е едно от големите имена в европейския тенис и години наред поддържа място в „Топ 100” на световната федерация. 

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.