четвъртък , 9 май 2024

Високо напрежение сред съветниците заради становище на администрацията

10 минути след началото на заседанието си днес общинските съветници излязоха в половинчасова почивка заради високо напрежение, граничещо със скандал.

То бе породено от внесеното преди началото на сесията допълнително становище на Общинска администрация по точката за „приемане на Дружествен договор на „Многопрофилна болница за активно лечение – Събо Николов”ООД“. Голяма част от съветниците от всички политически групи изразиха от място недоволството си от отношението на Общинска адмиинистрация към казуса, който се бистри на заседания на различни комисия към ситипарламента и заради който в края на февруари бе даден едномесечен срок, за да се подготви документацията и се пристъпи най-накрая към подписване на договора за приватизация на болницата. В заседателната зала на Общинския съвет преди дадената почивка се чуха и обидни квалификации към кметския състав.
Официално несъгласието си с маниера на поднасяне на становище от страна на администрацията изрази първият сред равни Веселина Зумпалова-Ралчева, която обяви почивка от 30 минути.
След нея работата на общинските съветници продължи много по-спокойно.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.