четвъртък , 9 май 2024

Финансовият министър идва в Пазарджик за среща с бизнеса

Утре, 27 март, министърът на финансите Петър Чобанов и главният изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Димо Спасов ще се срещнат с представители на бизнеса в Пловдив и Пазарджик.

Срещата в Пловдив е с начален час 10:30 и ще се проведе в зала „Пресклуб” в Конгресния център на „Международен панаир Пловдив”.
Срещата в Пазарджик е с начален час 15:30 и ще се проведе в Пленарната зала на община Пазарджик, съобщават още от финансовото министерство. Началото на кампанията за представяне на новите продукти на Българската банка за развитие беше дадено преди седмица във Видин със среща на правителството с бизнеса от града и региона. Срещите в кампанията имат за цел да се запознаят местните фирми с новите възможности за финансиране от ББР, както и с целия набор от инструменти, които осигуряват гъвкаво и ниско-лихвено кредитиране за малките и средни предприятия. Представителите на бизнеса имат възможност да зададат своите въпроси към министъра на финансите и експерти на банката.  

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.