Водещи новини

Панагюрище има №1 при жените в тениса на маса в лицето на Анелия Карова

Панагюрката Анелия Карова днес бе посрещната с букети в залата по тенис на маса на стадион „Орчо Войвода”. Поводът бе спечелената от тенисистката титла при жените на Държавното индивидуално първенство по тенис на маса,

играло се в края на миналата седмица.
Титлата й е първа при жените и за Панагюрище, и за Варна, защото Анелия е родом от Панагюрище, но се състезава за варненския клуб „Комфорт”.
Полуфиналът ми беше като минифинал за мен, разказа №1 в женския ни тенис на маса. Тя подчерта, че дължи успеха си срещу Жана Петрова от „Стоянстрой” Пловдив, на треньора си Георги Даскалов, който спрял мача и й вдъхнал вяра. След това се чувствах безсмъртна и спечелих финала срещу Сибел Ремзи с 4:2, допълва все още невярващо Анелия. Мечтая за тази титла от 10-годишна, това е желаният от мен връх, сподели панагюрката. Оттук нататък свързва целите пред себе си с няколко талантливи деца, които тренира.
Изненадата на днешното посрещане бе организирана от Общински спортен клуб с направление тенис на маса в лицето на двигателя му Иван Александров, който е и мениджър на Обединен спортен клуб „Асарел-Медет”. На Държавното индивидуално първенство един от състезателите на клуба – Петко Габровски стана трети при мъжете, а Асен Попниколов и Цветомир Цонев влязоха в основната схема, играейки на 16-финал.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.