Филм с Леонардо Ди Каприо, за който спечели Златен глобус

2D прожекция на „Вълкът от Уолстрийт” ще има в кино „Модерен театър” на 1 март (събота) от 19:00часа и на 5 март (сряда) от 18:30часа. Филмът е забранен за лица под 16 години.

Лентата на режисьора Мартин Скорсезе е вдъхновена от автобиографичната книга със същото име, дело на бившия стоков брокер от Лонг Айлънд, Джордън Белфорт. В главната роля се превъплъщава Леонардо Ди Каприо, а сюжета разказва за отказа на Белфорт да сътрудничи на властите по време на криминален случай през 90-те години. Мащабната и тежка измама, в която е замесена мафията оказва влияние не само на Уолстрийт, но и на целия банков свят.
Заради отказа си да даде информация и заради обвиненията в пране на пари, Джордън Белфорт прекарва 22 месеца в затвора – преживяване, което променя изцяло живота и вижданията му.
Продължителността на филма е почти 3 часа.
Леонардо ди Каприо спечели Златен глобус за най-добър актьор в комедия или мюзикъл за ролята си във „Вълкът от Уолстрийт” през януари, когато беше и премиерата на филма в България.

Вижте още

Панагюрище е част от турнето на виртуозния цигулар Васко Василев през ноември

Vasko & The Violin е името на предстоящото концертно турне на Васко Василев, което започва през …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.