четвъртък , 18 април 2024
Водещи новини

Иван Нетов – съдия на Туинс ММА 4

Иван Нетов бе съдия на три от осемте мача, част от ММА гала вечерта Туинс ММА 4.

Зрелището накара зала „Христо Ботев“ в столицата да се пука по шевовете от дошлата да гледа осемте двубоя от файткартата публика, съобщи на 7 февруари bgsport.bg.
Изключително динамични на виско ниво, първите 3 срещи свършили много бързо. Рекорд може би направи един от съдийстваните от Нетов двубои – между Павел Георгиев и Нтуан Гуен, който продължил 20 секунди. Със силен лоу кик и комбинация от удари Георгиев спечелил с нокаут. Величко Ботев срещу Цветелин Гергинов, също арбитрирана от Нетов, е била една от най-атрактивните срещи на галата. Другият двубой, рефериран от председателя на европейската съдийска комисия по самбо, изправила Деян Топалски срещу Айреш Бенройш. Мачът завършил с 2:1 гласа за Топалски.
Очаква се следващият Туинс ММА да е около юни. Състезанията са истински спектакъл на смесените бойни изкуства, който има все повече фенове.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.