събота , 20 април 2024
Водещи новини

Блъснат от кола мъж е в комоцио

Две са по-сериозните катастрофи, станали на територията на областта за времето от петък до днес. При едната от тях виновният водач е употребил наркотици.

Това съобщиха от Областна дирекция на МВР.
В неделя следобед на кръстовище във Велинград станал пътен инцидент. Я.К.- 27г. от курортния град не спрял на знак „Стоп” с „БМВ”-то си и се блъснал в джип „Порше”, управляван от съгражданина му Б.К.- 41г. В резултат на удара са причинени значителни щети и по двете возила.
По-фрапиращ е случаят с пътно-транспортно произшествие станало в петък /7 февруари/ на пътя Панагюрище-Стрелча. Й.Х.- 24г. от Стрелча загубил контрол над „Опел”-а си. Последвал сблъсък в паркираните в дясно от платното леки коли „Сузуки” и „Дайхацу”. Така пострадал стоящият до едното от возилата И.К.- 42г. от Панагюрище. Той е транспортиран и настанен в местната болница с комоцио. Пристигналите на мястото пътни полицаи тествали водачите с „дрегер”, като при Й.Х. било отчетено наличие на наркотични вещества. Младият мъж е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано дознание.          

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.