сряда , 24 април 2024
Водещи новини

Д-р Влайкова не е подала предизвестие

Като сплетни определи кметът на общината Никола Белишки неофициалните коментари от миналата седмица, че управителят на МБАЛ „Събо Николов“ д-р Мая Влайкова е подала тримесечно предизвестие.

В момента дори Община Панагюрище е получила помощ за болницата от държавата, каза градоначалникът в телефонен разговор днес.
Белишки предположи, че коментарите са и в резултат на решението на Общинския съвет от 30 януари за продадените 90 процента от активите на лечебното заведение. Той подчерта, че не е ставало дума за смяна на управителя на панагюрската болница.
Припомняме, че на редовното си заседание на 30 януари общинските съветници единодушно одобриха единствения купувач на болницата в лицето на „Асарел Панагюрище Здраве“ ООД. Ситипарламентът упълномощи кмета на общината да подпише в срок до 30 дни утвърден договор за приватизация, при която собственикът трябва да инвестира в лечебното заведение 20 820 813 лева в рамките на 7 години. 

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.