петък , 19 април 2024

Love is in the air на 14 февруари за интеракторите

На 14-ти февруари Интеракт клуб Панагюрище ще отбележи Празника на влюбените.

На центъра на града интеракторите ще раздават балони на влюбените двойки, като те ще поставят своите желания в балоните, след което всички балони ще бъдат надути с хелий и двойките ще ги пуснат да летят свободно в небето, съобщиха още от организацията. Младите ротарианци очакват всички влюбени и всички, празнуващи призника, да присъстват на тяхното събитие и нека любовта бъде във въздуха!
В културния календар на Общината две са планираните прояви за идващия петък. Първата ще е от 15.00 часа на площад „20 април”, където общинската проява „Младежка сцена” ще включва общинския празник, посветен на Деня на влюбените – „Любовта е магия, любовта е живот”. Програмата предвижда участието на Теодора Цончева от Х фактор, игри и изненади, като от Общината предвиждат при лоши атмосферни условия, празникът да се проведе в голямата зала на Театъра.
Втората проява ще е от 18.00 часа в народно читалище „Виделина – 1865”. Концертът „Красив роман е любовта” на вокална група „Радеан” ще бъде в музикалната зала.

Вижте още

Да честваме заедно и тържествено Трети март!

Уважаеми жители и  гости на община Панагюрище, За нас, българите, Трети  март 1878 година е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.